Vill du bli en del av vårt team?
Jobba hos oss

Spontanansökan

Är du den vi söker som kan passa in i vårt växande team? Tryck till höger för mer info.

Vem är du?

Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare. Du kanske har erfarenhet från takbranschen sedan tidigare eller villig att testa något nytt. Du kanske rentav vill resa, surfa eller jobba i alperna på vintern och vill ha ett säsongsjobb i Sverige. Vänligen kontakta oss och hör vad vi har att erbjuda!

Kontakta oss

Fältsäljare

Vi är på jakt efter nya toppsäljare!

Takakuten letar efter nya förmågor som vill växa och lyckas i karriären. Kanske har du precis gått ut skolan och letar efter ditt första riktiga jobb? Eller är du redo att utvecklas och vill ta nästa steg? Testa livet som säljare hos oss och upplev känslan av att omringas av positiva människor med stark laganda under spännande arbetsdagar. Med rätt inställning kommer du gå långt.

Börja med att ställa dig följande frågor:

  • Vill du kunna påverka din lön?
  • Sporras du av utmaningar?
  • Tycker du om att träffa människor?
  • Har du ett brinnande driv och en vilja att lyckas i dina åtaganden?

Om det känns rätt för dig är vi förmodligen din drömarbetsgivare! Ta del av den positiva arbetskultur som genomsyrar hela Takakuten och utvecklas med oss. Vi tror på dig och peppar dig att lyckas med dina mål. Du belönas för dina insatser och vi garanterar dig spännande arbetsdagar. Väx med oss och bli den du vill vara!

Kontakta oss