Kunskap, Engagemang och Respekt är våra ledord.

Söker du efter en assistansanordnare som har den kompetens, den driftighet, det verkliga engagemanget, viljan och intresset som behövs för att du som uppdragsgivare ska få bäst service i din assistans?

 
 

Kunskap, Engagemang och Respekt är våra ledord.

 
 

Samarbete, kommunikation, tydlighet

01. Våra medarbetare

Att vi har sökande som vänder sig till oss för att de just vill arbeta för Konsensus Personlig Assistans ser vi som ett kvitto på att vi är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare. För oss är våra personliga assistenter vår viktigaste resurs, nyckeln till kvalitet i utförandet av assistansen. Det är därför viktigt att du som medarbetare känner dig uppskattad, får vara med och ta ansvar utifrån givna förutsättningar och mål.

02. Bli vår uppdragsgivare

Vi erbjuder en kvalificerad service med mål att vi tillsammans ska utforma din assistans, så att du kan leva det liv du vill leva. Av erfarenhet vet vi att förutsättningen för detta är ett långsiktigt samarbete som bygger på god kommunikation, ömsesidigt förtroende och tydlighet. Framgång nås genom ett samarbete som är nära, personligt på riktigt och kontinuerligt. Det genomsyrar vårt arbete, det vi gör och hur vi gör det.

03. Varför just oss?

Konsensus Personlig Assistans är anordnaren, som få slår vad gäller kunskap, engagemang och erfarenhet i frågor som rör personlig assistans. Vi tror på ett personligt och kontinuerligt samarbete som bygger ömsesidigt förtroende och tillit. Tillsammans bygger vi upp en struktur för att assistansen ska bli din möjlighet i livet. Det finns inga generella mallar. Du är expert på dina behov!

Vår målsättning är att assistansen ska bli personlig efter dina behov och dina önskemål - du håller i taktpinnen!

Samarbete, kommunikation, tydlighet

Att välja rätt assistansutförare har stor betydelse för dig som lever med assistans, för dina anhöriga och för dina personliga assistenter. Det kan vara avgörande för att din och dina närståendes rätt att så långt som möjligt leva som andra inte bara blir fina ord utan en verklighet. Konsensus Personlig Assistans är anordnaren för dig som söker en mindre verksamhet med stor, eller närmare genuin, erfarenhet och kunskap i frågor som rör personlig assistans för både barn, ungdomar och vuxna.

“Ni jobbar på att hela tiden utveckla assistans- det är så skönt att som anhörig slippa driva det som vi behövt tidigare.”

Viktor Martinez

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

It was really fun getting to know the team during the project. They were all helpful in answering my questions and made me feel completely at ease. The design ended up being twice as good as I could have ever envisioned!

Eve CrawfordProduct Designer, That Biz

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo founder, Coffee Inc

Salient is by far the most astonishing WP theme out there! I literally could not be happier that I chose to buy your theme! Your regular updates and superb attention to detail blows me away every time I visit my new site!

Zak ReidInstructor, Skate Nao

Kontakta oss